Gizlilik Politikası

MAGMA & Boğaziçi Caz Korosu Ailesinin; bu web sitesini kullanırken verdiğiniz bilgileri nasıl kullandığını ve koruduğunu açıklar.

MAGMA & Boğaziçi Caz Korosu Ailesi, gizliliğinizin korunmasını sağlamayı taahhüt eder. Bize sağlanan ve / veya bu web sitesi aracılığıyla sağlanan bilgiler yalnızca bu gizlilik bildirimine uygun olarak kullanılacaktır.

MAGMA & Boğaziçi Caz Korosu Ailesi zaman zaman bu sayfayı güncelleyerek bu politikayı değiştirebilir. Herhangi bir değişiklikle hemfikir olduğunuzdan emin olmak için bu sayfayı zaman zaman kontrol etmelisiniz. Bu politika 3 Mart 2021 tarihinden itibaren geçerlidir.

 

Ne Topluyoruz​

Aşağıdaki bilgileri toplayabiliriz:

  • İsim ve iş ünvanı

  • E-posta adresi adresi dahil iletişim bilgileri

  • Adres, tercihler ve ilgi alanları gibi demografik bilgiler

  • Kullanıcı anketleri ve / veya teklifleri ile ilgili diğer bilgiler

 

Topladığımız Bilgilerle Ne Yapıyoruz

 

Bu bilgileri ihtiyaçlarınızı anlamak ve size daha iyi bir hizmet sunmak için ve özellikle aşağıdaki nedenlerle istiyoruz:

  • Dahili kayıt tutma.

  • Bilgileri ürün ve hizmetlerimizi iyileştirmek.

  • Yeni ürünler, özel teklifler veya ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer bilgiler hakkında, vermiş olduğunuz adresleri veya verdiğiniz mobil cihaz numarasını kullanarak kısa mesajlar yoluyla periyodik olarak promosyon e-postaları gönderebiliriz.

  • Zaman zaman bilgilerinizi pazar araştırması amacıyla sizinle iletişim kurmak için de kullanabiliriz. Sizinle e-posta, telefon, kısa mesaj, faks veya posta yoluyla iletişim kurabiliriz. Bilgileri, web sitesini ilgi alanlarınıza göre özelleştirmek için kullanabiliriz.

 

Güvenlik

 

Bilgilerinizin güvende olmasını sağlamayı taahhüt ediyoruz. Yetkisiz erişimi veya ifşayı önlemek için, çevrim içi topladığımız bilgileri korumak ve güvence altına almak için uygun fiziksel, elektronik ve yönetimsel prosedürler uyguladık.

 

Çerezleri nasıl kullanıyoruz

 

Çerez, bilgisayarınızın sabit diskine yerleştirilmek için izin isteyen küçük bir dosyadır. Kabul ettiğinizde, dosya eklenir ve çerez, web trafiğini analiz etmeye yardımcı olur veya belirli bir siteyi ziyaret ettiğinizde size haber verir. Çerezler, web uygulamalarının size bir bireysel. Web uygulaması, tercihleriniz hakkında bilgi toplayarak ve hatırlayarak operasyonlarını ihtiyaçlarınıza, beğendiklerinize ve beğenmediğiniz şeylere göre uyarlayabilir.

 

Hangi sayfaların kullanıldığını belirlemek için trafik günlüğü çerezleri kullanıyoruz. Bu, web sayfası trafiğiyle ilgili verileri analiz etmemize ve web sitemizi müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlamak için geliştirmemize yardımcı olur. Bu bilgileri yalnızca istatistiksel analiz amacıyla kullanırız ve ardından veriler sistemden kaldırılır.

 

Genel olarak çerezler, hangi sayfaları yararlı bulup hangilerini bulamadığınızı izlememize olanak sağlayarak size daha iyi bir web sitesi sunmamıza yardımcı olur. Tanımlama bilgisi, bizimle paylaşmayı seçtiğiniz veriler dışında hiçbir şekilde bilgisayarınıza veya sizinle ilgili herhangi bir bilgiye erişmemize izin vermez.

 

Çerezleri kabul etmeyi veya reddetmeyi seçebilirsiniz. Çoğu web tarayıcısı tanımlama bilgilerini otomatik olarak kabul eder, ancak isterseniz genellikle tarayıcı ayarlarınızı tanımlama bilgilerini reddedecek şekilde değiştirebilirsiniz. Çerez kullanımını reddetmek, web sitesinden tam olarak yararlanmanızı engelleyebilir.

 

Diğer web sitelerine bağlantılar

 

Web sitemiz diğer ilgi çekici web sitelerine bağlantılar içerebilir. Ancak, sitemizden ayrılmak için bu bağlantıları kullandıktan sonra, diğer web sitesi üzerinde herhangi bir kontrolümüz olmadığını unutmamalısınız. Bu nedenle, bu tür siteleri ziyaret ederken verdiğiniz bilgilerin korunması ve gizliliğinden sorumlu olamayız ve bu tür siteler bu gizlilik bildirimine tabi değildir. Dikkatli davranmalı ve söz konusu web sitesi için geçerli olan gizlilik bildirimine bakmalısınız.

 

Reklamcılık ve Kullanıcı Yüklemeleri

 

Reklam verenlerimizin veya kullanıcılarımızın bize bu web sitesinde kullanmamız için sağladıkları herhangi bir reklam, resim veya belgenin sorumluluğunu üstlenmiyoruz.

Herhangi bir reklam veya sayfa telif hakkıyla korunan materyal içeriyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve derhal ilgileneceğiz.

info@bogazicicazkorosu.com

 

Kişisel bilgilerinizi kontrol etme

 

Hakkınızda tuttuğumuz herhangi bir bilginin yanlış veya eksik olduğuna inanıyorsanız, lütfen mümkün olan en kısa sürede yukarıdaki adresten bize yazın veya e-posta gönderin. Yanlış olduğu tespit edilen tüm bilgileri derhal düzelteceğiz.

Gizlilik Politikası

Aydınlatma metni


KOROHANE olarak, web sitemizi ziyaretleriniz sırasında sizlerin deneyimini geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.

İşbu Çerez Politikası Aydınlatma Metni’nin (“Aydınlatma Metni”) amacı, tarafımızca işletilmekte olan www.koro-hane.com ve www.korohane.org internet sitesinin (“Site”) işletilmesi sırasında, Site kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri (“Veri Sahibi”) tarafından çerezlerin kullanımı ile elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İşbu metinde sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamak istiyoruz.

KOROHANE olarak Site’de kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla işbu Aydınlatma Metni’nin hükümlerini dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. Güncel Aydınlatma Metni üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik Site’de veya herhangi bir kamuya açık mecrada yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır. Aydınlatma Metni’nin son güncelleme tarihi Mart 2021'dir.




Hangi çerezler hangi amaçlarla kullanılmaktadır?


KOROHANE olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:

  • Site’nin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.
  • Site’yi analiz etmek ve Site’nin performansını arttırmak. Örneğin, Site’nin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Site’yi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Site’nin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Site üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Site’yi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması.

Aydınlatma Metni kapsamındaki amaçlar doğrultusunda, KVK Kanunu’nun 5. maddesinin ikinci fıkrasındaki kanuni veri işleme şartlarının en az birinin varlığı halinde kişisel verileriniz rızanız olmaksızın işlenebilecektir. Aksi hallerde, yani kanuni veri işleme şartlarının bulunmadığı durumlarda kişisel verileriniz yalnızca açık rızanızın bulunduğu hallerde işlenecektir. Her halde, Aydınlatma Metni kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde Şirketimizin hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimiz ile paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.




Sitemizde kullanılan çerezler


Aşağıda sitemizde kullandığımız farklı türdeki çerezleri bulabilirsiniz. Sitemizde hem birinci parti çerezler (ziyaret ettiğiniz site tarafından yerleştirilen) hem de üçüncü parti çerezleri (ziyaret ettiğiniz site haricindeki sunucular tarafından yerleştirilen) kullanılmaktadır.

Zorunlu Çerezler

Belli çerezlerin kullanımı sitemizin doğru biçimde çalışması için zorunludur.

Google Analytics

Google Analytics, çerezleri ziyaretçilerin Web Sitesini nasıl kullandıklarını analiz etmek amacıyla kullanır. Bu Web Sitesini kullanımınızla ilgili bilgiler (IP adresiniz dahil) Google’a aktarılarak Google tarafından ABD’deki sunucularda saklanmaktadır. Google bu bilgileri Web Sitesini kullanımınızı değerlendirmek, Şirket için Web Sitesi faaliyetini derlemek ve Web Sitesi faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla kullanacaktır, fakat IP adresinizi Google tarafından depolanan diğer verilerle eşleştirmeyecektir. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html

Google Ads

Google Ads, çerezleri, güvenli arama tercihlerinizi hatırlamak, size daha alakalı reklamlar göstermek, bir sayfaya kaç ziyaretçi geldiğini belirlemek, hizmetlerimize kaydolmanıza yardımcı olmak, verilerinizi korumak veya reklam ayarlarınızı hatırlamak için kullanır. Bu, web sitesinin ziyaretinizle ilgili bilgileri (örneğin, tercih ettiğiniz dil ve diğer ayarlar) hatırlamasına yardımcı olur. Bu Web Sitesini kullanımınızla ilgili bilgiler (IP adresiniz dahil) Google’a aktarılarak Google tarafından ABD’deki sunucularda saklanmaktadır. Google bu bilgileri Web Sitesini kullanımınızı değerlendirmek, Şirket için Web Sitesi faaliyetini derlemek ve Web Sitesi faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla kullanacaktır, fakat IP adresinizi Google tarafından depolanan diğer verilerle eşleştirmeyecektir. Google Ads çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://policies.google.com/privacy?hl=tr




Çerezlerin kullanımını nasıl kontrol edebilirsiniz?


Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.




Veri sahibi olarak haklarınız nelerdir?


KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

-Kişisel verileri işlenip işlenmediğini öğrenme,

-Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

-Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

-Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

-KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

-İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

-Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi, www.koro-hane.com ve www.korohane.org internet adresinde yer alan KOROHANE Veri Sahibi Başvuru Formu’nda belirtilen yöntemlerle tarafımıza iletmeniz halinde başvurularınız en kısa sürede değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, KOROHANE’nin KVK Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Veri Sahibi, işbu Aydınlatma Metni’ne konu bilgilerinin tam, doğru ve güncel olduğunu, bu bilgilerde herhangi bir değişiklik olması halinde bunları derhal güncelleyeceğini taahhüt eder. Veri Sahibi’nin güncel bilgileri sağlamamış olması halinde KOROHANE’nin herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

Veri Sahibi olarak, herhangi bir kişisel verinizin KOROHANE tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunmanız durumunda Site’nin işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğinizi kabul ve bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendinize ait olacağını beyan etmektesiniz.





  • Instagram - Beyaz Çember
  • YouTube - Beyaz Çember
  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember

© 2021 by MAGMA & Boğaziçi Caz Korosu Ailesi

MAGMA LOGO.png
boğaziçi caz korosu - beyaz-.png
boğaziçi gençlik korosu-disi.png
YKV-Logo-Dikey-Disi.png